Місто

​Житомирську вулицю Корольова капітально відремонтують лише в районі Хінчанки, готуються оголошувати тендер

1 July 2019, 11:36

Управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської облдержадміністрації готує документацію на тендер щодо капітального ремонту частини вулиці Корольова в Житомирі.

Про це в коментарі 1 липня Житомир.info розповів начальник управління Роман Крисюк.

«На минулому тижні мені передали проект, на даний час готуємо тендерну документацію. У планах – зробити до кінця року, але не всю вулицю, а її ділянку за тим проектом, який мені передала міськрада», - повідомив Роман Крисюк.

Нагадаємо, 8 травня 2019 року ремонт вулиці Корольова передали облдержадміністрації, вона ремонтуватиметься за кошти регіонального дорожнього фонду. До того в переліку чотирьох житомирських вулиць, розробку проектно-кошторисної документації по яких збиралися передати управлінню дорожнього будівництва ОДА, замість вулиці Корольова була Кооперативна.

Про який відрізок іде мова, цікавимося в начальника управління капітального будівництва Житомирської міськради В’ячеслава Глазунова, чий підпис стоїть під додатком до проекту рішення. Це відрізок вулиці від повороту трамвая до м’ясокомбінату, від перехрестя з Параджанова до початку мосту, - пояснив він.

«Це промислова ділянка, той шматок дороги, який був розбитий і засипаний асфальтною крошкою», - пояснив В’ячеслав Глазунов.

Йдеться про мікрорайон «Хінчанка», який розміщений в районі вулиць Корольова і Параджанова - приватний сектор навколо закинутого заводу «Верстатуніверсалмаш».

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2019 в ями біля трамвайних колій на вулиці Корольова почали засипати зрізаний асфальт, а мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що тендер на ремонт вулиці оголосять вже у травні 2019, а доти дорогу там підсипатимуть асфальтом, зрізаним на вулиці Параджанова.

В лютому 2019 комунальники висипали на вулицю Корольова в Житомирі 100 тонн зрізаного асфальту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вул. Корольова тендер ремонт яма дорога Крисюк  
Матеріали по темі