Місто

Влада Житомира хоче передати ОДА капремонт вулиці Корольова замість Кооперативної

16 April 2019, 17:09

Ремонт житомирської вулиці Корольова, на яку скаржаться водії та перевізники, збираються передати управлінню дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА.

Проект рішення Житомирського міськвиконкому «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 06.02.2019 р.» 16 квітня розмістили на сайті мерії.

«Враховуючи великі об’єми шляхоремонтних робіт по вулицях Житомирської міської об’єднаної територіальної громади, з метою залучення коштів регіонального фонду (…) внести зміни в додаток до рішення виконавчого комітету міської ради «Про передачу функцій замовника» та викласти його в новій редакції, що додається», - йдеться у проекті рішення.

У додатку – перелік чотирьох житомирських вулиць, розробку проектно-кошторисної документації з капітального ремонту яких збираються передати управлінню дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської обласної державної адміністрації. Це вулиці Велика Бердичівська (від майдану Соборного до бульвару Старого,) Дачна, дорога Вересівський шлях від траси Київ-Чоп до вулиці Саєнка та вулиця Корольова, на яку хочуть замінити ремонт вулиці Кооперативної в промисловому районі Житомира, яка значилася в проекті рішення від 6 лютого 2019 року.

Додаток до проекту рішення, опублікованого 16 квітня

Додаток до проекту рішення від 2 лютого 2019

Обидві вулиці - і Корольова, і Кооперативна – входять до переліку житомирських вулиць, які зазнають капітального ремонту в 2019 році.

Нагадаємо, капітальний ремонт чотирьох житомирських вулиць хочуть передати управлінню дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА як розпоряднику коштів: для доріг Житомира виділяють 83 мільйони гривень.

Як повідомляв Житомир.info, 3 квітня 2019 до переліку з 9 житомирських вулиць, які в 2019 році капітально відремонтують, додали майдан Короленка та дорожнє покриття вулиці Велика Бердичівська (від бульвару Старого до вулиці Довженка). З 1 по 3 квітня в межах Житомирської області патрульні поліцейські видали 10 приписів комунальникам за неналежне утримання доріг.

Улітку 2018 року житомирські комунальники повідомляли, що готують вулицю Корольова до заміни асфальту, в лютому 2019-го висипали на вулицю 100 тонн зрізаного асфальту, а в березні 2019 вже знову заявили про підготовку до ремонту доріг на вулицях Корольова та Космонавтів.

Капітальний ремонт на Параджанова, який фінансується з обласного дорожнього фонду, загалом триватиме 13 місяців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт дорога вул. Корольова  
Матеріали по темі