Події

​Затриманого у Житомирі іноземця видали правоохоронним органам Чеської Республіки, де його розшукували за розкрадання 1 млн крон

8 July 2019, 13:41

Прокуратура Житомирської області забезпечила проведення екстрадиції громадянина Чехії, якого на батьківщині підозрюють у розкраданні коштів на суму майже 1 млн крон.

Про це 8 липня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Прокуратурою Житомирської області вживаються заходи для забезпечення виконання компетентними органами України вимог Європейської конвенції про видачу правопорушників. Зокрема, 5.07.2019, на виконання доручення Генеральної прокуратури України, у Міжнародному аеропорту «Бориспіль» відбулася фактична передача ще одного правопорушника представникам компетентних органів Чеської Республіки. Про це повідомив заступник прокурора Житомирської області Олег Мостиховський», - поінформувала пресслужба прокуратури.

Заступник керівника обласного відомства додав, що на виконання доручення Генеральної прокуратури України, прокуратурою області забезпечено проведення екстрадиційної перевірки, за результатами якої не встановлено обставин, які можуть перешкоджати видачі (екстрадиції) зазначеної особи правоохоронним органам Чеської Республіки.

«Затриманий у Житомирі громадянин Чехії був оголошений правоохоронними органами цієї держави у розшук у зв’язку з розслідуванням кримінального провадження щодо розкрадання ним майже 1 млн чеських крон», - уточнив Олег Мостиховський.

Як повідомляв Житомир.info, у середині квітня 2019 року в Житомирі затримали чоловіка, якого поліція Чехії розшукувала за розкрадання в особливо великих розмірах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чехія розшук екстрадиція  
Матеріали по темі