Події

​На трасі поблизу Житомира поліцейські наздогнали автомобіль Skoda, водій якого перевищив ліміт швидкості на 133 км/год

11 July 2019, 16:09

Житомирські патрульні винесли адміністративну постанову за перевищення швидкості на 133 км/год. Подія трапилась на трасі «Київ-Чоп» у селі Березівка поблизу Житомира.

Про це 11 липня у соцмережі повідомила патрульна поліція Житомирської області.

«Водія, що перевищив ліміт швидкості на 133 км/год — притягнено до відповідальності. 10 липня під час несення служби на автодорозі «Київ — Чоп», а саме здійснення контролю швидкісного режиму у селі Березівка Житомирського району, патрульні поліцейські зафіксували, що водій автомобіля Skoda рухався населеним пунктом зі швидкістю 183 км/год. Керманича наздогнали та зупинили. Надалі патрульними винесено адміністративну постанову за перевищення швидкості на 133 км/год (510 грн), адже дозволена швидкість на даному відрізку дороги - 50 км/год», - йдеться у повідомленні патрульних.

Нагадаємо, з 25 березня 2019 року на шести ділянках доріг Житомирської області використовуються прилади для вимірювання швидкості автомобілів.

Як повідомляв Житомир.info, в Україні з 8 жовтня 2018 року в місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення патрульні поліцейські почали використовувати засоби для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів. Житомирська область отримала тоді два таких пристрої. – TruCAM.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: швидкість патрульний штраф  
Матеріали по темі