Політика

​Військові, волонтери, журналісти та Герой України - як Петро Порошенко представив свою команду в Житомирі

12 July 2019, 20:32

11 липня 5-й президент України Петро Порошенко представив команду «Європейської Солідарності», яка на позачергових парламентських виборах йде до Верховної ради України. За словами Порошенка, «Європейська Солідарність» об'єднала в своїх лавах проукраїнські сили, щоб не допустити плачевних для країни сценаріїв.

«Нам треба йти далі. Далі, до нашої перемоги. І сьогодні я тут, в Житомирі, щоб подякувати, подякувати за ту підтримку, яку ми отримали в 2014 році, за ту підтримку, яку я отримав під час виборчої кампанії 31 березня 2019 року і подякувати за 21 квітня 2019 року. 4,5 млн українців підтримали мене та мою команду. Сьогодні вирішується надзвичайно важливе питання для долі нашої держави: якою вона буде, куди нам йти? Або ми продовжуємо рух, яким ми йшли п'ять років, і який так нервує замовників негідників, або ж вони будуть тягнути нас назад до Росії», - сказав лідер політичної партії «Європейська Солідарність», п’ятий президент України Петро Порошенко.


На мітингу Петро Порошенко представив команду, яка йде із ним до українського парламенту: військових, волонтерів, блогерів та журналістів.

«Чому ця команда? Давайте згадаємо 2014 рік. Навіть не тоді, коли все починалось. Я думаю, весь Житомир пам'ятає, як на КПП 95-ї бригади палали тролейбуси, тільки щоб вона не вийшла на Майдан. А 2014 рік - трохи пізніше. Коли обстановка прояснилась і питання стояло так: а взагалі, чи варто виявляти спротив, їх же значно більше, вони ж все знають, все вміють, в них все є. Так ось, ця команда тоді в 2014 сказала: так, ми не підкоримось, ми будемо застосовувати все, що тільки можна, але далі ця зараза не піде. І вона справді не пішла. Всі добре пам'ятають, яку ціну заплатив і Житомир в тому числі за те, щоб цього не відбулось. А зараз, як вірно сказав Петро Олексійович, ті, хто п'ять років сиділи під лавами, підняли не те, що голову, вони встали на повен зріст, вони нічого не бояться і йдуть в Верховну раду, щоб відмотати все назад. Ні, такого не буде. За цією командою п'ять років керування країною, п'ять не самих простих років в нашій історії, і, мабуть, найважчих, в яких тільки може опинитись держава в умовах конфлікту, невизначеного формату, незрозумілими юридичними статусами і таке інше. Але це - п'ять років справ. Саме тому я серед них», - звернувся до житомирян кандидат в народні депутати України, Герой України Михайло Забродський.

Під час мітингу лідер «Європейської Солідарності» представив кандидата в народні депутати у 67 виборчому окрузі від «Європейської солідарності».

«Шановне товариство, яку землю ми залишимо своїм дітям? Це основне запитання. Бо ми не отримали її в спадок від своїх батьків, ми її взяли в борг у своїх дітей. І я закликаю вас всіх підтримати «Європейську Солідарність» на виборах до парламенту, проголосувати у виборчому списку за номер 10, бо це єдина політична сила, яка об'єднує всі проукраїнські сили», - сказав кандидат в народні депутати України від «Європейської Солідарності» в ОВК №67 Сергій Адам’як.

Наприкінці мітингу Петро Порошенко закликав житомирян на виборах влучити «в десятку» і проголосувати за десятий номер у виборчому бюлетені.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Порошенко Європейська солідарність вибори  
Матеріали по темі