Економіка

​Діти з будинку на проспекті Миру, 1 гратимуться на майданчику від Фонду родини Розенблат

15 July 2019, 13:46

На проспекті Миру, 1 у Житомирі відкрили новий дитячий майданчик від Фонду родини Розенблат. У рамках благодійної програми «Щасливе дитинство» такі майданчики у Житомирі меценати встановлюють ось уже 5 років.

«Від імені усіх батьків висловлюю сердечну подяку Фонду родини Розенблат за цей дитячий майданчик, який став справжньою окрасою нашого двору. Яскравий, функціональний, ошатний, а головне – новий. Нашим дітям все дуже подобається, вони у захваті, - говорить Олена Пількевич, яка мешкає в будинку за адресою пр. Миру, 1. – Я сподіваюся, що майданчик об’єднуватиме дітей різного віку, вони дружитимуть з однолітками із сусідніх дворів. Це дуже крута ініціатива – дбати про найменших житомирян. Є базові потреби, які батьки можуть забезпечити самотужки, але у таких питаннях особливо доречна допомога благодійників».

«Знаю, що до Фонду по допомогу звертаються багато житомирян. Але чи не найбільше звернень якраз з приводу майданчиків. Батьки хвилюються за дітей, хочуть, щоб малі гралиcя у своїх подвір’ях, під наглядом рідних. Добре, коли це можна влаштувати, отримавши підтримку однодумців. Радий цим дитячим посмішкам, атмосфера свята вражає», - про це під час відкриття дитячого майданчика у дворі багатоповерхівки на проспекті Миру, 1 сказав Борислав Розенблат.

Святковий захід з цієї нагоди провели 11 липня. Аніматори влаштували ігри, конкурси й забави, а діти спеціально підготували для батьків і гостей вірші та загадки.

Мета програми «Щасливе дитинство» – сучасна та безпечна ігрова зона в кожному дворі для повноцінного розвитку і дозвілля підростаючого покоління. Наразі таких майданчиків по місту вже є близько 40.

«Хочу, щоб мешканці кожної житомирської багатоповерхівки могли оновити своє подвір'я, встановити дитячі чи спортивні майданчики, утеплити оселі та під'їзди, навести лад. Усе це можливо, коли люди створюють ОСББ, беручи відповідальність на себе. Будь-які позитивні зміни залежать лише від нас самих, від наших ініціатив», - додав Борислав Розенблат.

Прес-служба кандидата в народні депутати Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат майданчик  
Матеріали по темі