Влада

З розгляду виконкому зняли звіт начальника Житомирського ТТУ, бо він не прийшов

17 July 2019, 11:25

Міськвиконком відклав розгляд питання «Про затвердження звіту про виконання показників фінансового плану комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління», по якому мав доповідати начальник ТТУ Євгеній Демчик.

Відповідний проект рішення мали розглядати на черговому засіданні міськвиконкому 17 липня, але Демчик не прийшов, був його заступник.

«Демчик зайнятий – готується відзвітувати перед мером, бо строк до сьогодні, тому Демчик готовиться і на виконком прийти не може», - пояснив заступник начальника ЖТТУ Володимир Малик.

Члени виконкому вирішили, що про звіт має доповідати керівник особисто, і зняли питання з розгляду.

Нагадаємо, 15 липня в прес-центрі міської ради відбулося засідання наглядової ради комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління», де мер доручив керівництву ТТУ до обіду 16 липня йому підготували йому в письмовому вигляді пояснення по всім питанням, що були озвучені на засіданні наглядової ради.

Як повідомляв Житомир.info, Євгеній Демчик керує ТТУ з 10 вересня 2018 року. 30 жовтня новий начальник трамвайно-тролейбусного управління вперше після призначення на посаду поспілкувався із журналістами та провів екскурсію підприємством. В лютому 2019 Євгеній Демчик отримав догану від мера Житомира, а в травні 2019 – другу догану. Зараз Корольовський районний суд розглядає два позови Євгенія Демчика до мера Житомира Сергія Сухомлина та Житомирської міської ради про визнання протиправними та скасування розпоряджень щодо дисциплінарного стягнення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком ТТУ  
Матеріали по темі