Політика

Володимир Арешонков: Нова влада розуміє, що чорнобильський напрямок державної підтримки має бути пріоритетним

17 July 2019, 18:32

17 липня в офісі Президента України під головуванням Руслана Стефанчука - представника Президента України у парламенті, відбулось перше засідання робочої групи з напрацювання законопроектів, спрямованих на поліпшення соціального захисту чорнобильців. До робочої групи увійшов Володимир Арешонков, як голова Чорнобильської асоціації народних депутатів України та ініціатор напрацювання чорнобильських законопроектів для чіткого визначення категорій, поліпшення пенсійного забезпечення чорнобильців та реального і всеохоплюючого державного фінансування пільг.

Також до складу робочої групи увійшли: Іван КОВАЛЬЧУК (ГО "Пожежні Чорнобиля"), Володимир БУДАНЦОВ (Асоціація чорнобильців), Анатолій МАРИНЮК - ліквідатор І категорії (ГО "Чорнобильський рух"), Яків СКОПИЧ (ГО "Чорнобильський спас"),Олександр КОВАЛЬЧУК ( Житомирська обласна ГО "Чорнобиль-Єдність-Відродження"), нещодавно нагороджений Президентом України орденом "За заслуги ІІІ ступеня".

«Головне - чуємо один одного. Цілеспрямовано не вживаю слова "поки що", щоб не зглазити. З нашими пропозиціями погоджуються. Я запропонував у майбутньому складі уряду визначити одного з Віце-прем’єрів профільним з чорнобильських питань. У нової влади є розуміння необхідності створення державної проблеми соціального захисту та відродження територій. ПРАЦЮЄМО! Після виборів все тільки починається!», - підкреслив Володимир Арешонков.

Прес-служба кандидата у народні депутати Володимира Арешонкова

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Арешонков  
Матеріали по темі