Події

​ДТП з патрульним авто біля управління поліції на житомирській Крошні, яка «не підтвердилася» (доповнено)

19 July 2019, 22:48

Увечері 19 липня біля управління патрульної поліції на вулиці Покровській у Житомирі трапилася автопригода з поліцейським авто.

Про це Житомир.info повідомив читач Євген і надіслав фото з місця події.

На знімках – поліцейський Mitsubishі Outlander і легковик, попередньо Ford Fiesta, які знаходяться на одній смузі руху (зустрічній для поліцейського авто) і мають незначні пошкодження бокових частин.

О 22.00 в управлінні патрульної поліції Житомирської області Житомир.info повідомили, що інформація про дану дорожньо-транспортну пригоду не підтвердилася.

Доповнено:

О 23.25 патрульна поліція повідомила, що на номер "102" пізно увечері все ж надійшов виклик про ДТП з патрульним автомобілем у Житомирі, яка сталася з вини патрульного. Дії водія кваліфікуються за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, у червні 2017-го поліція Житомирської області отримала 18 новеньких Mitsubishi Outlander з електродвигунами для роботи груп швидкого реагування.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2019 на Великій Бердичівській у Житомирі нетверезий водій КІА, не вписавшись у поворот, скоїв лобове зіткнення з поліцейським авто. У серпні 2018 поблизу Житнього ринку в Житомирі Skoda врізалась в автомобіль поліції.

Житомир.info

Фото читача:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія поліція поліцейське авто  
Матеріали по темі