Місто

​У Житомирі хочуть продовжити ремонт Великої Бердичівської і вже оголосили новий тендер на 27 млн грн

25 July 2019, 13:21

У середині липня в Житомирі розпочався капітальний ремонт частини вулиці Великої Бердичівської. Роботи ведуться на ділянці від Соборного майдану і до Старого бульвару. Цей капремонт здійснюється за кошти дорожнього фонду Житомирської ОДА.

Проте на цьому влада Житомира не збирається зупинятися: капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Великій Бердичівській вирішили продовжити до перехрестя з вулицею Довженка. Відтак, 23 липня управління капітального будівництва Житомирської міськради оголосило про проведення відповідного тендеру.

Згідно з тендерною документацією, опублікованою на ресурсі ProZorro, до кінця листопада 2019 року планується капітально відремонтувати частину вулиці Великої Бердичівської на ділянці від Старого бульвару до вулиці Довженка. Орієнтовно роботи триватимуть упродовж трьох осінніх місяців. Очікувана вартість закупівлі становить 27 млн 279 тис. 977,6 грн.

До 9 серпня тендерний комітет приймає пропозиції від бажаючих взяти участь у торгах, аукціон запланований на 12 серпня.

Нагадаємо, у Житомирі вже другий тиждень тривають роботи з капітального ремонту вулиці Великої Бердичівської (до Старого бульвару), через що довелося обмежити рух автотранспорту та внести зміни до деяких тролейбусних маршрутів.

Фоторепортаж про те, як у дощовий день ремонтують центральні житомирські дороги, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, ремонтує Велику Бердичівську в Житомирі київська фірма – ПП «Автомагістраль» за 19,8 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт асфальт Автомагістраль Бердичівська тендер  
Матеріали по темі