Місто

На аукціоні щодо капремонту Великої Бердичівської у Житомирі перемогло ПП «Автомагістраль» з пропозицією у 19,8 млн грн

12 June 2019, 11:09

11 червня завершився аукціон щодо послуг з капітального ремонту частини вулиці Великої Бердичівської від майдану Соборного до Старого бульвару. Найвигіднішою виявилась пропозиція ПП «Автомагістраль» з Київщини, яке запропонувало виконати капремонт вулиці за 19,8 млн грн.

Відповідна інформація опублікована на ресурсі ProZorro. Тендер на капітальний ремонт вулиці Великої Бердичівської проводить управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА, тож фінансуватися роботи будуть з державного дорожнього фонду. Очікувана вартість закупівлі становила 23,142 млн грн.

11 червня відбувся аукціон, до участі у якому допустили дві фірми: ПП «Київшляхбуд» з пропозицією у 22,942 млн грн та ПП «Автомагістраль» з пропозицією у 20,005 млн грн. У ході електронного аукціону фірми-учасники знизили свої пропозиції: ПП «Київшляхбуд» на 3,04 млн грн, ПП «Автомагістраль» на 230 тис. грн, але цього виявилось достатньо для перемоги. Тож нині ПП «Автомагістраль» з пропозицією у 19 млн 775,47 тис. грн очікує відповідне рішення тендерного комітету.

За даними clarity-project.info, ПП «Автомагістраль» - фірма, яка займається будівництвом доріг та автострад. Зареєстроване підприємство у селі Синяк Вишгородського району Київської області. Керівник та власник приватного підприємства – Скоростецький Микола Олексійович, статутний капітал фірми – 14 млн грн.

Також за даними даного ресурсу, ПП «Автомагістраль» була визнана переможцем у 451 закупівлі на загальну суму 3 млрд 426,7 млн грн. Підписаних контрактів з даною фірмою було 437 на загальну суму 3 млрд 71,7 млн грн.

Зокрема зі Службою автодоріг у Житомирській області ПП «Автомагістраль» уклала 32 договори на загальну суму 1 млрд 124,6 млн грн, а з управлінням дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА – 20 контрактів та загальну суму 239,6 млн грн.

За даними Єдиного держреєстру судових рішень, наразі у господарському суді Київської області перебуває справа про стягнення з ПП «Автомагістраль» на користь Служби автомобільних доріг у Житомирській області збитків у сумі 1 млн 475,4 тис. грн. Дані збитки були виявлені управлінням Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області і полягали у завищенні вартості наданих послуг з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг.

Нагадаємо, 3 червня відбувся аукціон по капітальному ремонту вулиці Перемоги від майдану Соборного до майдану Короленка, на якому пропозиція ПП «Автомагістраль» у 12 млн грн виявилась найвигіднішою. Тож нині фірма також очікує відповідного рішення про визнання її перемоги на даному тендері.

7 червня 2019 року Служба автодоріг у Житомирській області уклала договір на 155 млн грн з ПП «Автомагістраль» на поточний ремонт 15 км дороги Житомир-Черняхів.

Як повідомляв Житомир.info, капітальний ремонт чотирьох житомирських вулиць хочуть передати управлінню дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА як розпоряднику коштів: для доріг Житомира виділяють 83 мільйони гривень. Перелік житомирських вулиць, які відремонтують за кошти дорожнього фонду ОДА, тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер ремонт Велика Бердичівська капремонт Автомагістраль  
Матеріали по темі