Місто

У Житомирі почали капремонт Великої Бердичівської: через фрезерування обмежать рух транспорту

11 July 2019, 16:33

У Житомирі стартував капітальний ремонт дороги по вулиці Велика Бердичівська, рух здійснюватиметься по двох смугах замість 4-х.

Про це 11 липня повідомила прес-служба Житомирської ОДА з посиланням на начальника управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Романа Крисюка.

«Сьогодні (11 липня, - ред.) підрядник розпочав підготовчі роботи до капітального ремонту дороги по Великій Бердичівській. Розпочинають на частині від майдану Соборного до Театральної. Тут роблять відмітки і встановлюють необхідні знаки. Планується, що завтра розпочнуть фрезерування», – зазначає Роман Крисюк.

Під час проведення ремонтних робіт частково обмежать рух на зазначеній ділянці – будуть закриті 2 смуги із 4, - інформує ОДА.

Ремонтує Велику Бердичівську, відповідно до тендеру, ПП «Автомагістраль». Капітальний ремонт дороги відбудеться на ділянці від майдану Соборного до Старого бульвару. Вартість робіт складає 19 млн 775,470 тис. грн.

Нагадаємо, після наради щодо капремонту житомирських вулиць 5 липня радник мера Олександр Черняхович розповідав, що 9 -10 липня фірма «Автомагістраль» має розпочати вирізку асфальту на вулиці Перемоги (від майдану Соборного до майдану Короленка), затим по плану – Велика Бердичівська і одночасно - майдан Короленка, де до 15 липня водоканал планує замінити комунікації. Термін здачі ремонту по Бердичівській – грудень 2019, однак на нараді підрядник запевнив, що за необхідності працюватиме вночі.

Як повідомляв Житомир.info, вулицю Перемоги відремонтують за 12 млн грн, Велику Бердичівську – за 19,8 млн грн, і майдан Короленка - за 4 млн грн. Вулицю Корольова капітально відремонтують лише в районі Хінчанки, тендер ще не оголошували. Який вигляд має дорога на Параджанова у Житомирі за два тижні до обіцяного завершення ремонту, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт Велика Бердичівська  
Матеріали по темі