Місто

Влада Житомира збирається погодити будівництво газозаправної станції на Грушевського біля «Глобал UA»

25 July 2019, 14:01

Влада Житомира збирається погодити будівництво електро- та газозаправного пунктів на вул.Грушевського, 98.

Відповідний проєкт рішення виконкому 25 липня оприлюднений на сайті міської ради.

Будувати заправний комплекс неподалік парковки ТРЦ «Глобал UA» збирається громадянка Карманова Лідія Рудольфівна, яка звернулася до міської влади із заявою про наміри.

Є інформація, що містобудівні умови та обмеження на «Нове будівництво комплексу електрозаправного та автогазозаправного пунктів» за адресою вул.Грушевського, 98 Карманова отримала 11 червня 2018 року.

Нагадаємо, на початку червня цього року спеціальна комісія, яку мер створив після пожежі на заправці по вулиці Східній, завершила перевірку АЗС у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 19 травня 2019 року на вулиці Східній у Житомирі сталася пожежа на газовій АЗС. За повідомленням патрульної поліції, спалахнула цистерна з паливом, одна людина отримала опіки полум’ям. Після приборкання пожежі на автозаправці «Яркон» з’явилася уточнена інформація: до лікарні з термічними опіками були доставлені двоє людей – житель м. Києва, 1972 р.н., та житель Черкаської області, 1962 р.н., вогнем знищено конструкцію АЗС та 4 автомобілі, які знаходились на її території.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком заправка АЗС Грушевського  
Матеріали по темі