Місто

​22 депутати проголосували за рішення, яке дозволить розпочати будівництво гіпермаркету мережі «Епіцентр» у Житомирі

26 July 2019, 09:52

На позачерговій сесії Житомирської міської ради 26 липня депутати мінімальною кількістю голосів ухвалили рішення про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво гіпермаркету мережі «Епіцентр».

За це проголосували 22 з 22 присутніх депутатів (всього в міській раді 42 депутати).

Перед голосуванням мер Житомира Сергій Сухомлин запропонував внести зміни в проєкт рішення.

«При розробці технічної документації, щоб було враховано проєкт розширення дороги при реконструкції мосту по вулиці Київське шосе», - озвучив пропозицію Сергій Сухомлин. ЇЇ підтримали одноголосно.

Детальніше дивіться в сюжеті на Житомир.info.

Нагадаємо, зранку 26 липня депутати годину не могли розпочати сесію Житомирської міської ради, бо не було кворуму.

Як повідомляв Житомир.info, мер Сергій Сухомлин 25 липня розпорядився скликати 51-шу позачергову сесію міської ради на ранок 26 липня, аби розглянути питання по «Епіцентру», яке не прийняли день тому.

ПАТ «Нова лінія», яке входить до групи «Епіцентр», хотіло отримати дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 3,54 га за адресою Київське шосе, 4/2 у Житомирі. На цій земельній ділянці збираються побудувати торговий центр площею 18 тис. кв. м. Дане питання розглядали на позачерговій сесії Житомирської міської ради 24 липня, але для прийняття рішення не вистачило голосів.

Виступи і демарші житомирських депутатів під час обговорення питання будівництва гіпермаркету мережі «Епіцентр» на сесії 24 липня, дивіться у відеосюжеті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Епіцентр сесія  
Матеріали по темі