Місто

У Житомирі провели Літній кубок Street Workout: переможець представлятиме область на чемпіонаті України

28 July 2019, 16:25

28 липня на вулиці Михайлівський відбулись змагання на Кубок Житомирщини зі Street Workout. Змагання проходять вже другий рік поспіль. Атлети змагались за призи від партнерів, а також за право представляти Житомирську область на всеукраїнському чемпіонаті, який відбудеться на День Незалежності.


«Цей кубок, який ми сьогодні провели в місті Житомир - це традиційний Кубок Житомирської області, який відбувається вже другий рік поспіль. В минулому році головна нагорода - це був меч, в цьому році - це камінь. Але камінь ніби як льодяний, бо всім сьогодні жарко. Такого роду турніри ми плануємо проводити постійно, та і сам рух Street Workout ми в Житомирі розвиваємо впродовж останніх п’ять років.Сьогодні атлети змагались в одній дисципліні - це були Workout батли по Олімпійській системі. Змагання проходили впродовж двох з половиною годин. Спортсмени змагались за один єдиний кубок, з яким додому поїхав хлопець із Новограда-Волинського Роман. Ми вибрали одного учасника з області, якого ми подаємо на чемпіонат України. Він буде представляти Житомирську область на цих змаганнях, які будуть проходити або в місті Дніпро, або ж в Києві», - розповідає представник організації Street Workout Житомир Дмитро Паліш.

Містяни мали змогу поспостерігати за змаганнями, а також отримати подарунки від організаторів та спонсорів турніру.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році переможець Літнього кубку Street Workout у Житомирі отримав оригінальний меч та грошову винагороду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: змагання Михайлівська кубок Street Workout 
Матеріали по темі