Політика

​Головою фракції ВО «Батьківщина» в Житомирській облраді став Кропачов, який є фігурантом справи про смертельне ДТП

1 August 2019, 10:32

Головою фракції ВО «Батьківщина» в Житомирській обласній раді став Дмитро Кропачов.

Про це на початку позачергової сесії 1 серпня повідомив голова облради Володимир Ширма.

«Згідно протоколу засідання фракції вирішили обрати головою фракції Кропачова Дмитра Ігоровича. Повідомлення беремо до відома», - оголосив Володимир Ширма.

На це повідомлення вигуком «Ганьба!» відреагувала депутатка фракції Об’єднання «Самопоміч» Олена Галагуза.

Нагадаємо, сесія має розглянути заяву Анжеліки Лабунської, яка очолювала фракцію ВО «Батьківщина», про складання депутатських повноважень. На сесії облради 23 травня 2019 року Лабунська зверталася до прокурора області щодо справи про ДТП за участю Дмитра Кропачова із запитанням «Скільки експертиз вам ще треба зробити, щоб поставити крапку?».

Як повідомляв Житомир.info, вранці 26 листопада 2018 року прес-служба ГУНП повідомила, що водій автомобіля Toyota Highlander, 38-річний житомирянин, рухаючись у напрямку Житомира, вчинив наїзд на пішохода, 60-річну місцеву жительку, яка йшла по нерегульованому пішохідному переходу на неосвітленій ділянці дороги. У результаті ДТП жінка загинула на місці події. Невдовзі вдалося з’ясувати, що за кермом автомобіля Toyota був депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов. У грудні 2018-го депутату не пред’явили звинувачення у справі про смертельне ДТП і він проходить по ній як свідок. На сесії Житомирської облради 18 грудня 2018 прокурор області доповідав про розслідування смертельного ДТП за участю депутата облради.

В лютому 2019 року «братчики» Корчинського зіпсували Дмитру Кропачову випуск з академії, обливши його зеленкою та вигукуючи "Вбивцю на нари!".

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія облрада Кропачов  
Матеріали по темі