Події

У Житомирській області пенсіонер ударом ножа вбив сина

5 August 2019, 13:56

В Овруцькому районі Житомирської області після спільної пиятики батько вбив сина.

Про це 5 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

4 серпня до поліції надійшло повідомлення про смертельне травмування жителя Овруцького району. На місці події поліцейські встановили, що фатальні ножові поранення 41-річному чоловікові завдав його батько.

Безпосередньо у селі Гладковичі, куди виїхала слідчо-оперативна група Овруцького відділення, з’ясувалось, що події розгортались в одному з будинків, де проживали подружжя пенсіонерів та їх 41-річний син. Близько 15.30 в одній із кімнат оселі 64-річна господиня виявила сина з ножовими пораненнями. Жінка звернулась за допомогою до місцевого фельдшера, однак допомогти потерпілому уже було неможливо.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального Кодексу України.

«Попередньо встановлено, що уранці чоловіки розпивали разом спиртне. Згодом, коли син відпочивав на дивані, батько наніс йому ножове поранення у грудну клітину», – інформують у поліції.

За словами свідків, 67-річний чоловік неодноразово лікувався від ускладнень на фоні алкогольної залежності.

Нині його затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України. За скоєне чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, 30 липня 2019 року в Житомирі пенсіонер до смерті побив дружину і спробував вкоротити собі віку.

Як повідомляв Житомир.info, 9 травня 2018 року в Коростені батько вбив сина, який був учасником АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство поліція Гладковичі Овруцький район  
Матеріали по темі