Влада

​На Житомирському виконкомі погодили видалення 306 дерев біля Тетерева та 36 – на Польовій

12 August 2019, 17:38

Члени міськвиконкому погодили видалення зелених насаджень, які заважають реконструкції водогону та фонтану на Польовій.

Таке рішення увалили на позачерговому засіданні 12 серпня.

«Для того, щоб могла заїхати техніки там, де буде реконструкція дюкерних переходів водоканалу, треба видалити 306 дерев, які розташовані на схилах, а певна частина – на території парку на іншому березі річки Тетерів», - сказала заступник начальника комунального підприємства «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Тетяна Степаницька.

На уточнююче запитання вона пояснила, що дерева будуть видалятися на відстані 10 метрів від труби по обидва боки.

Також на засіданні надали дозвіл на видалення 36 дерев на Польовій, які заважають реконструкції скверу та території біля фонтану «Космонавт».

Детальніше дивіться в сюжеті

Нагадаємо, 12 серпня о 17-й годині виконком зібрався на позачергове засідання, щоб розглянути чотири питання. На позачерговому виконкомі 2 серпня 2019 року мер Сергій Сухомлин повідомив, що для реконструкції скверу біля фонтану на Польовій зріжуть лише аварійні дерева після того, як їх обстежать жителі разом з екологами.

Як повідомляв Житомир.info, на березневому засіданні виконкому директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін повідомив, що на початку квітня 2019 року підприємство планує розпочати масштабну реконструкцію водомережі міста. Розпочнуть з заміни основних магістральних мереж протяжністю 9,5 км, які йдуть від станції другого підйому, та 95% дюкерних переходів. Завершити заплановану реконструкцію мереж обіцяють до кінця 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дерево сквер фонтан Польова реконструкція  
Матеріали по темі