Місто

​Біля Житомирського ліцею №24 відновили штучне покриття на футбольному полі, яке викрали в минулому році

16 August 2019, 14:15

На футбольному полі біля Житомирського екологічного ліцею №24 відновили частину штучного покриття, яку минулого року викрав один із місцевих мешканців. У червні цього року винуватця визнали винним у крадіжці і присудити відшкодувати всі витрати. Натомість у департаменті освіти Житомирської міської ради вирішили не чекати повернення коштів та попередньо виділили 133 тис. грн на відновлення штучного покриття.

«Міська рада нам дала кошти, адже якби ми чекали, поки нам поверне гроші винуватець, то діти ще б довго не могли грати на цьому полі. Відновили його у липці. Це унікальна бельгійська трава, а виготовляла цей шматок та сама фірма, яка встановлювала його два роки тому», - розповідає директорка Житомирського екологічного ліцею № 24 Ганна Дудік.


За словами директорки ліцею, поле вже повністю готове до експлуатації і вже з цього тижня усі охочі зможуть на ньому пограти.

«Я думаю вже на цих вихідних, якщо будуть бажаючі, а діти вже приходили та пропонували свою допомогу, вже зможуть пограти. Гратимуть на полі, як це і було раніше, насамперед, діти школи, адже ми будемо проводити уроки з футболу. Грати будуть, звичайно, і жителі мікрорайону: дорослі, діти чи дворові команди. Головне, щоб у них був відповідальний, ключі можна буде брати у вахтера», - каже Ганна Дудік.

Наостанок директорка ліцею додає: заклад наразі чекає на виконавчий лист від суду, і надалі відшкодовані кошти, які надходитимуть на рахунок ліцею, повертатимуть департаменту освіти Житомирської міської ради.

Нагадаємо, викрадений зі спортмайданчика штучний газон знайшли в гаражі 37-річного житомирянина. На одному із судових засідань директорка ліцею №24 повідомила, що на відновлення викраденого газону з футбольного поля ліцею потрібно близько 140 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, мультиспортивний майданчик зі штучним покриттям на футбольному полі, який відкрили у вересні 2017 року, був облаштований за кошти бюджету участі, вартість проєкт - 1 млн 400 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газон майданчик футбольне поле ліцей крадіжка  
Матеріали по темі