Місто

У Житомирі на 22 ґрунтових вулицях уклали асфальт. Перелік

19 August 2019, 17:32

У Житомирі триває поточний ремонт вулиць та провулків міста з ґрунтовим покриттям.

Про це повідомив заступник міського голови Дмитро Ткачук, – 19 серпня написала пресслужба Житомирської міської ради.

«Наразі зрізаним асфальтом відремонтовано 22 вулиці та провулки. Раніше на цих ділянках взагалі не було асфальтного покриття, натомість була земля, яка після дощу перетворювалась на болото, що створювало проблему у пересуванні для мешканців. Працівники КП «УАШ» виконують роботи із відсипання вулиць та провулків зрізаним асфальтом, що дає змогу отримати рівний шар дорожнього покриття після укладання», – розповів Дмитро Ткачук.

Зазначено, що станом на 19.08.2019 підприємством управління автомобільних шляхів використано близько 3 тис. тонн зрізу та укладено 32 тис. м².

Роботи завершено за такими адресами:

Скріншот з сайту Житомирської міської ради

Також Дмитро Ткачук зазначив, що список вулиць, які потребують ремонту, складається відповідно до звернень житомирян.

«Списки вулиць, які потребують ремонту, формуються на основі звернень мешканців міста, і після обстеження комунальним підприємством управління автомобільних шляхів та управлінням транспорту визначаються першочергові. На жаль, обсяг фінансування не дозволяє задовольнити всі звернення у поточному році. Наразі маємо ще 161 пропозицію з проведення подібних ремонтів. Але в межах своїх можливостей будемо намагатись в найкоротші терміни задовольнити прохання людей», – запевняє заступник Житомирського міського голови.

Як повідомляв Житомир.info, відповідно до акта обстеження навесні 2019 року, дорожнє покриття на 409 вулицях та провулках Житомира потребувало ремонту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога провулок ремонт  
Матеріали по темі