Події

У житомирському парку Гагаріна патрульні вмовили чоловіка не стрибати з мосту

22 August 2019, 12:26

Через невдачі в особистому чоловік збирався покінчити життя самогубством, стрибнувши з пішохідного мосту в житомирському парку імені Гагаріна. Патрульні вмовили чоловіка не робити фатального кроку.

Про подію 22 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«21 серпня, близько 8-ї години ранку, інспектори патрульної поліції отримали повідомлення, що у парку Гагаріна молодий чоловік намагається стрибнути з мосту. Коли патрульні прибули на місце виклику то побачили на боковій частині конструкції мосту громадянина, який мав намір зістрибнути вниз», – розповідає пресслужба.

Патрульні заспокоїли чоловіка та вмовили його не робити необдуманих кроків. В подальшій розмові чоловік розповів правоохоронцям, що має проблеми в особистому житті, тому, на його думку, це був єдиний вихід для вирішення негараздів.

На місце події патрульні поліцейські викликали медиків, яким передали чоловіка.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2019 року Головне управління Нацполіції у Житомирській області розповідало про жінку, матір чотирьох дітей, яка залишила на опорному пункті дільничних поліції передсмертну записку і втекла. Один із правоохоронців виявив жінку за огорожею моста через річку Кам’янку і переконав відмовитись від фатального вчинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст парк самогубство суїцид підвісний міст  
Матеріали по темі