Події

Камера зафіксувала, як на «зебрі» біля танка в Житомирі автомобіль наїхав на двох жінок і втік

23 August 2019, 12:18

На майдані Перемоги у Житомирі автомобіль наїхав на двох людей, що переходили дорогу по «зебрі».

Відео, на якому зафіксовано наїзд, 22 серпня у соцмережі опублікувало КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради. На відео зазначено час і дату автопригоди: 21 серпня, 18.13 год.


«Камерами відеоспостереження зафіксована подія, що сталася на площі Перемоги в м. Житомир, на пішохідному переході. Додатково: номерні знаки автотранспорту зафіксовані, дана подія зареєстрована поліцією, жінка отримала легкі тілесні ушкодження, від госпіталізації відмовилась», – йдеться у дописі, до якого прикріплено відео.

На -0.40 секунді відео видно, що на пішохідний перехід з одного боку дороги вийшли чотири людини. Автівка наїхала на двох пішоходів. Одна з жінок пішла далі, а інша встала, однак залишилася на проїжджій частині. Кілька чоловіків підійшли до водія, що зупинився, однак, очевидно, розмова не склалася: водій різко рушив та поїхав далі, ледве не збивши чоловіків біля його авто.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info 23 серпня повідомили, що особу власника автомобіля встановили. Чи саме він був за кермом на момент скоєння наїзду, поки що невідомо.

«Близько 18.00 год. на вулиці Перемоги була ДТП з наїздом. Водій залишив місце автопригоди. Власника транспортного засобу Toyota Corolla встановлено. Це чоловік 1986 року народження. Однак невідомо, чи саме він був за кермом у той момент. А потерпілу, 1969 року народження, було доставлено до ТМО № 2. Патрульні забезпечили охорону місця події і викликали слідчого по ДТП», – поінформували у патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 21 серпня 2019 року на вулиці Івана Кочерги у Житомирі перевернувся автомобіль Toyota.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі