Події

У райцентрі Житомирської області бус вискочив на тротуар, смертельно травмував жінку і поїхав

26 August 2019, 14:20

У місті Малин Житомирської області мікроавтобус виїхав на тротуар та збив пішохода.

Про дорожньо-транспортну пригоду на розі вулиць Грушевського та Кримського у райцентрі 25 серпня повідомив сайт ІнфоМалин.

«Подія сталася 24 серпня майже на пішохідному переході від «Замку Володарів» у бік магазину «Єва». Мікроавтобус «Спринтер» вискочив на узбіччя та збив молоду жінку. Інші пішоходи не постраждали дивом. Водій на транспортному засобі залишив місце ДТП», – йдеться у повідомленні.

Відео з місця ДТП – за посиланням

За інформацією у Facebook-спільнот Малинчани, на яку посилається видання, травмована жінка померла.

У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info підтвердили інформацію про загибель пішохода та повідомили, що водія буса вдалося розшукати.

«24 серпня, о 21.30, на вулиці Кримського сталася ДТП за участі автомобіля Mercedes Sprinter і пішохода. Попередньо встановлено, що водій транспортного засобу, 1978 року народження, виїхав на тротуар, де здійснив наїзд на жінку-пішохода, 1964 року народження. Від отриманих травм жінка загинула на місці події. Водій з місця скоєння ДТП поїхав. 25 серпня працівники групи реагування Малинського відділу поліції затримали чоловіка. Нині він дає свідчення щодо обставин дорожньо-транспортної пригоди. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України», – повідомили у відділі комунікації.

Як повідомляв Житомир.info, 21 серпня 2019 року на майдані Перемоги у Житомирі автомобіль наїхав на двох жінок, що переходили дорогу по «зебрі», та з місця події втік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Малин бус пішохід  
Матеріали по темі