Події

​Увечері житомиряни потерпали від їдкого диму: горіла фура з бойлерами та контейнери з пластиком

27 August 2019, 10:03

Увечері 26 серпня в кількох мікрорайонах Житомира відчувався їдкий дим від горіння.

Про це стурбовані містяни почали писати в соцмережі.

«Доброї ночі, то знає, що і де горить або плавиться? На Покровській жахливий запах на вулиці», - написала користувачка Ірина Ремішевська в одній із фб-груп.

У коментарях житомиряни пишуть, що сморід від горілого пластику відчувався також на нижній Польовій, у центрі й навіть на Богунії:

В управлінні ДСНС у Житомирській області розповіли, що 26 серпня в Житомирі горіли контейнери зі сміттям та пластиком, а також купи сміття просто неба.

«Рятувальників викликали гасити загоряння сміття на вулицях Привокзальній, Гоголівській, Космонавтів, Бульби-Боровця, Тутковського та провулку Крилова. Горіло сміття у пластикових контейнерах та на відкритій території», - прокоментували у пресслужбі УДСНС.

Пізніше в коментарях користувачі соцмережі повідомили про загоряння фури на новоград-волинській трасі, біля села Березівка Житомирського району.

«В районі Березівки зірвалась фура, везла бочки неясно з чим. По трасі великий затор і багато диму. Вітром несе на місто», - написала проти ночі житомирянка Юлія.

В управлінні патрульної поліції Житомирської області інформацію про дорожньо-транспортну пригоду підтвердили.

«Повідомлення про ДТП надійшло в ніч на 27 серпня, о 00.15, що на 115 кілометрі траси Київ-Чоп у Житомирській області горить вантажівка. На місці події інспектори з’ясували, що горить напівпричіп, в якому перевозили бойлери. Зі слів водія, загорілося переднє колесо причепа і він встиг від'єднати його від кабіни. Напівпричіп і майно згоріли повністю, водій неушкоджений. На місці події працювали співробітники УДСНС та слідчо-оперативна група поліції», - розповіла Житомир.info 27 серпня старший інспектор пресслужби УПП Тетяна Носадчук.

Фото патрульної поліції

Відео з пожежі вантажівки за посиланням.

Як повідомляв Житомир.info, на початку серпня 2019 екологи викликали патрульних до чоловіка, який на Шевченка у Житомирі спалював сміття та облаяв їх через зауваження. 9 серпня стало відомо, що на трасі в Житомирській області вигорів трейлер з побутовою технікою, водій з опіками опинився в лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дим УДСНС поліція сміття бак контейнер  
Матеріали по темі