Фоторепортаж

​У центрі Житомира ще не відремонтували Велику Бердичівську, а вже приступили до заміни асфальту на Перемоги. Фоторепортаж

27 August 2019, 16:25

На центральних вулицях Житомира уже який тиждень кипить робота: київська фірма – ПП «Автомагістраль» проводить капітальний ремонт одночасно на кількох ділянках.

На вулиці Великій Бердичівській, де зрізати старий асфальт розпочали 12 липня, ремонтні роботи вже перебувають на завершальній стадії. Ділянка від майдану Соборного до будівлі міської ради може похизуватися гладенькою поверхнею. Тут ще подекуди стоять знаки, які попереджають про ремонтні роботи, проте рух уже відкритий по усіх смугах. Ближче до Старого бульвару на днях проводили заміну комунікацій, тож роботи по вкладанню асфальту тут ще попереду. Рух на даній ділянці обмежений, а для пасажирів громадського транспорту на зупинці розмістили оголошення про зміну руху маршрутів тролейбусів. Також лишається закритим проїзд у двір міської ради, де замінювали тепломережу.

Одночасно ведуться роботи на вулиці Перемоги. Тут на ділянці до майдану Короленка знімають асфальт, демонтують бордюри, замінюють каналізаційні колодязі і вже на початку вулиці Перемоги почали вкладати свіженьке покриття на двох смугах руху.

Поряд з майданом Соборним, біля фонтану демонтують тротуарну плитку, поруч перекладають труби, що ведуть у двір багатоповерхівок. А на самому майдані Соборному, який на час ремонту перетворився на місце відстою дорожньої техніки та тимчасового зберігання будівельних матеріалів, також частково зрізали асфальт.

Нагадаємо, 22 серпня в Житомирській ОДА повідомляли, що капітальний ремонт вулиці Великої Бердичівської від майдану Соборного до Старого бульвару перебуває на завершальному етапі. Впродовж вихідних підрядник мав вкласти тут верхній шар асфальту.

Фоторепортаж про те, як у дощовий день ремонтують центральні житомирські дороги, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2019 ПП «Автомагістраль» виграло три тендери на ремонт двох центральних вулиць Житомира та одного майдану. Так, вулицю Перемоги дана компанія відремонтує за 12 млн грн, Велику Бердичівську – за 19,8 млн грн, а майдан Короленка - за 4 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Велика Бердичівська Перемоги ремонт асфальт капремонт Автомагістраль  
Матеріали по темі