Місто

​Управління капітального будівництва провело аукціон на капремонт житомирського майдану за 4 млн грн

13 June 2019, 14:18

12 червня управління капітального будівництва Житомирської міської ради провело аукціон на послуги з капітального ремонту майдану Короленка. Очікувана вартість тендеру, оголошеного 24 травня, становила понад 4 млн грн.

За даними ресурсу ProZorro, 12 червня відбувся електронний аукціон, до якого було допущено двох учасників: ПП «Київшляхбуд» з пропозицією у 3 млн 942 тис. грн та ПП «Автомагістраль» -з пропозицією у 3 млн 589,8 млн грн.

Тож вигіднішою виявилась пропозиція ПП «Автомагістраль», наразі фірма очікує рішення тендерного комітету.



За умовами тендеру УКБ, капітальний ремонт майдану Короленка у Житомирі планують виконати з 8 липня по 12 серпня поточного року. Проте спершу тут мають капітально відремонтувати водопровідну та каналізаційну мережу, усі роботи разом з проектом обійдуться «Житомирводоканалу» майже у 1 млн грн. Капремонт водопроводу та каналізації, який мають завершити до кінця липня, проводитиме ПП «Теплогазсервіс-Житомир»

За даними clarity-project.info, ПП «Автомагістраль» - фірма, яка займається будівництвом доріг та автострад. Зареєстроване підприємство у селі Синяк Вишгородського району Київської області. Керівник та власник приватного підприємства – Скоростецький Микола Олексійович, статутний капітал фірми – 14 млн грн.

Також за даними даного ресурсу, ПП «Автомагістраль» була визнана переможцем у 451 закупівлі на загальну суму 3 млрд 426,7 млн грн. Підписаних контрактів з даною фірмою було 437 на загальну суму 3 млрд 71,7 млн грн.

Зокрема зі Службою автодоріг у Житомирській області ПП «Автомагістраль» уклала 32 договори на загальну суму 1 млрд 124,6 млн грн, а з управлінням дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА – 20 контрактів та загальну суму 239,6 млн грн.

За даними Єдиного держреєстру судових рішень, наразі у господарському суді Київської області перебуває справа про стягнення з ПП «Автомагістраль» на користь Служби автомобільних доріг у Житомирській області збитків у сумі 1 млн 475,4 тис. грн. Дані збитки були виявлені управлінням Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області і полягали у завищенні вартості наданих послуг з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг.

Нагадаємо, що нещодавно ПП «Автомагістраль» брала участь у тендерах на капремонт частини вулиці Перемоги (від майдану Соборного до майдану Короленка) за 13,6 млн грн та капремонт частини вулиці Великої Бердичівської (від майдану Соборного до Старого бульвару) за 23 млн грн. При цьому пропозиції ПП «Автомагістраль» в обох випадках були найвигіднішими. Проте, станом на 13 червня, по цим тендерам ще не прийняті остаточні рішення тендерних комісій.

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня 2019 року Служба автодоріг у Житомирській області уклала договір на 155 млн грн з ПП «Автомагістраль» на поточний ремонт 15 км дороги Житомир-Черняхів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Автомагістраль капремонт майдан Короленка тендер УКБ  
Матеріали по темі