Події

У Коростені автомобіль збив підлітка на узбіччі і поїхав, водія-втікача шукають

29 August 2019, 12:14

У місті Коростень Житомирської області водій на авто травмував підлітка і залишив місце ДТП. Поліція встановлює особу водія-втікача.

Про це 29 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась увечері 28 серпня.

«Близько 21 години до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у райцентрі автомобілем збито підлітка. На місці пригоди поліцейські попередньо встановили, що близько 20.37 керманич автомобіля, рухаючись по вул. Шатрищанській у бік с. Грозиного, скоїв наїзд на 13-річного місцевого жителя, який знаходився на узбіччі дороги. Водій автівки залишив місце пригоди», – йдеться у повідомленні.

Дитину з тяжкими травмами було терміново госпіталізовано до медичного закладу.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили фрагменти частин транспортного засобу.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Поліцейські проводять заходи для з’ясування усіх обставин, розшуку автомобіля та встановлення особи водія-втікача.

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією про обставини вказаної пригоди чи про причетні до її вчинення автомобіль чи керманича, повідомте про це за тел. (04142) 9-63-48 або 102 чи звернувшись до найближчого відділення поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 24 серпня 2019 року в місті Малин Житомирської області мікроавтобус виїхав на тротуар, смертельно травмував жінку-пішохода та поїхав з місця ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід Коростень  
Матеріали по темі