Місто

У Житомирі вирішили з 30 серпня таки змінити схеми руху двох маршрутів та запустити новий – №25-А

29 August 2019, 18:46

У Житомирі таки змінили схеми руху двох маршрутів – №110 та № 37. Окрім того, запустять новий маршрут – № 25-А.

Про це наприкінці робочого дня 29 серпня у коментарі Житомир.info повідомив начальник управління транспорту та зв'язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний.

«Схеми руху маршрутів №110 і №37, оприлюднені ввечері 28 серпня, актуальні. Також, як і повідомлялося, діятиме маршрут №25-А (маршрут № 25 теж лишається). Змін поки не буде у маршруті №14, щодо нього виникли деякі технічні питання. Завтра зранку, 30 серпня, ці схеми запускаються. Отже, все буде, як анонсували, окрім 14-го маршруту, який працюватиме за нинішньою схемою», – підкреслив Костянтин Підпокровний.

Отже, маршрут № 110 курсуватиме по вул. Покровській до вул. Київської в обох напрямках. Маршрут № 37 курсуватиме по вулиці Небесної Сотні (на відрізку від вул. Домбровського до вул. Грушевського) в обох напрямках. Автобусне сполучення району «хутір Затишшя» буде забезпечено автобусним маршрутом № 25-А.

У маршрутках №25 житомиряни помітили оголошення про те, що з 30 серпня з’являться маршрутки з позначкою «А», які будуть їхати до «хутора Затишшя».

Фото читачки, надіслане до редакції надвечір 29 серпня

Нагадаємо, вечері 28 серпня на сайті Житомирської міської ради опублікували інформацію, підписану управлінням транспорту і зв’язку, стосовно зміни схем руху маршрутів №110, 37 і 14, а також запровадження маршруту №25-А. Нові схеми були відповідно проілюстровані. Упродовж пів години зазначена публікація була видалена з сайту міської ради та зі сторінки у Facebook.

Вранці 29 серпня начальник управління транспорту та зв'язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний у коментарі Житомир.info підтвердив, що оприлюднені пресслужбою міськради схеми є актуальними. Однак ближче до обіду заступник Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Ткачук сказав Житомир.info, що на сьогодні жодних затверджених змін до схем руху названих маршрутів немає.

Як повідомляв Житомир.info, 21 серпня 2019 року на засідання Житомирського міськвиконкому прийшли жителі вулиці Андріївської і прилеглих вулиць, обурені скасування 53 маршруту. Люди скаржилися на те, що стало складно дістатися до Великої Бердичівської, й нарікали, зокрема, що на 110 маршруті не всі автобуси пристосовані для перевезення колясок. Тоді начальник управління транспорту на зв'язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний розповів про розроблення змін до схеми руху маршруту № 110.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрут маршрутка маршрут №110 Підпокровний  
Матеріали по темі