Влада

Ясюнецький повідомив про останній день роботи заступником голови Житомирської ОДА та розповів, чим пишається

30 August 2019, 11:35

Заступник голови Житомирської облдержадміністрації Олексій Ясюнецький 30 серпня працює на цій посаді останній день.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі! Сьогодні мій останній робочий день в ОДА… Передусім хочу подякувати Богу за безцінний життєвий досвід, який я отримав працюючи на цій посаді. Пишаюсь, що був причетний до команди найкращого Президента України Петра Порошенка та найкращого голови ОДА Ігоря Гундича! Багато чого вдалось зробити (про це напишу пізніше). Разом з тим, щось не вдалось, дещо не закінчено. Велика подяка керівникам структурних підрозділів та всім працівникам ОДА , головам районних державних адміністрацій, голові облради Володимиру Ширмі, його заступникам Сергію Крамаренку та Максиму Вілівчуку, депутатам облради за співпрацю та розуміння. У нас склалась дійсно чудова команда, яка, я впевнений в цьому, ще попрацює на користь України», - пише Ясюнецький.

Також він побажав новому голові ОДА Віталію Бунечку та його команді плідної праці на благо Житомирщини й зауважив, що завжди буде радий їм допомогти.


Нагадаємо, на пресконференції 28 серпня 2019 року новий голова облдержадміністрації Віталій Бунечко повідомив, що всі його заступники написали заяви на звільнення і Олексій Ясюнецький буде звільнений вже цього тижня.

Як повідомляв Житомир.info, Олексій Ясюнецький 1 лютого 2017 року був призначений на посаду заступника голови – керівника апарату Житомирської облдержадміністрації, а до цього він працював першим заступником Житомирського міського голови Сергія Сухомлина. Згодом, з 3 травня 2018 року, голова ОДА Ігор Гундич перевів Ясюнецького з посади керівника апарату обласної державної адміністрації на посаду заступника голови облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ясюнецький ОДА  
Матеріали по темі