Влада

Головний лісівник Житомирської області показав наказ про своє звільнення

4 September 2019, 11:26

Андрій Курінський звільнений з посади начальника Житомирського обласного управління лісового господарства з 4 вересня 2019 року за угодою сторін.

Наказ про своє звільнення Курінський оприлюднив 4 вересня на своїй сторінці у Facebook.

«Мені, як людині, яка народилася і виросла на Житомирщині, було надзвичайно відповідально працювати на території нашого краю. Знаючи і усвідомлюючи всі проблеми лісової галузі, які накопичувалися всі ці роки, спільно нам щось вдалося зробити, а щось - ні. Історія розсудить... Завдяки згуртованій роботі колективу управління, директорського корпусу, колективам лісгоспів вдалося зберегти позитивну динаміку і, поки, людей, хто свою долю поєднав з лісовою галуззю та, оперативно реагувати на виклики сьогодення. Але, сталося, що сталося... Лісівники і громадяни, які щиро і свідомо цікавляться лісовою галуззю і лісом зможуть «відділити зерно від полови»...», - написав Андрій Курінський.

Наказ про звільнення був підписаний заступником голови Державного агентства лісових ресурсів ще 30 серпня.


Також вранці 4 вересня Курінський оприлюднив декларацію перед звільненням: зарплата начальника ОУЛМГ з 1 січня по 4 вересня 2019 року становила 176 тис. 775 грн.

Нагадаємо, 3 вересня Андрій Курінський ще як керівник обласного управління виступав на нараді в ОДА щодо посилення заходів контролю за використанням та охороною лісів з метою протидії незаконним рубкам та запровадження електронного обліку деревини.

Як повідомляв Житомир.info, Андрій Курінський очолював Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства з червня 2014 року. 12 серпня 2019 року на нараді в Олевську президент Володимир Зеленський заявив, що Андрій Курінський – у схемі щодо незаконного видобутку бурштину, і він має звільнитися. 13 серпня у Facebook Курінський оприлюднив свою заяву на звільнення, написану 12.08.2019 р., та відкритий лист президенту Зеленському.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Курінський звільнення  
Матеріали по темі