Суспільство

​У Вересах під Житомиром за 777 тисяч гривень зроблять сучасне вуличне освітлення

9 September 2019, 14:22

Управління з розвитку села Вереси Житомирської міської ради за 777 тис. грн закупило роботи з будівництва вуличного освітлення в селі Вереси, яке з вересня 2018 входить до складу Житомирської ОТГ.

Звіт про укладений 27 серпня 2019 року договір опублікували на Prozorro.

Мережі зовнішнього освітлення зі встановленням ефективних енергозберігаючих ліхтарів у Вересах будуватиме комунальне підприємство електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради. Вартість договору - 777 838 гривень.

3 вересня 2019 замовник уклав з виконавцем додаткову угоду, в якій доповнив підпункт про порядок оплати.

У підсумку попередня оплата складає 30% на закупівлю виконавцем необхідного обладнання та матеріалів, решту 70% замовник перераховує після акту виконаних робіт, — пояснив у коментарі Житомир.info 9 вересня начальник управління з розвитку села Вереси Григорій Лялевич.

Нагадаємо, вуличне освітлення у Вересах збираються робити за кошти державної субвенції на розвиток інфраструктури Житомирської міської ОТГ. Усього держ субвенції на 2019 рік має бути отримано 903 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 27 вересня 2018 року ухвалили рішення про добровільне приєднання територіальної громади села Вереси Житомирського району до територіальної громади міста Житомира та підписання відповідного меморандуму. Начальником новоствореного управління з розвитку села Вереси став радник мера Житомира Григорій Лялевич.

У січні 2019 року жителі села Вереси, які просили зробити вуличне освітлення та відремонтувати дороги, отримали відповідь на свою петицію: влада пообіцяла знайти кошти на ці цілі. Тоді заступник мера Сергій Кондратюк повідомив, що орієнтовна вартість робіт з освітлення вулиць села Вереси становитиме 580 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: освітлення ліхтар Вереси Лялевич  
Матеріали по темі