Події

До затримання злочинців, які стріляли по інкасаторах у Житомирі, залучали поліцейських Києва і Харкова, - Крупєй

10 September 2019, 15:39

Розбійників, які 9 вересня 2019 стріляли по інкасаторах на Великій Бердичівській у Житомирі, розшукували поліцейські трьох областей.

Про це на відкритті чемпіонату Нацполіції з багатоборства кінологів у Житомирі 10 вересня сказав новий начальник ГУНП у Житомирській області Сергій Крупєй.

«Проводилися оперативно-розшукові заходи в повному обсязі, були залучені представники карного розшуку з міста Києва, Харкова, Житомирщини. На даний час затримані особи, назвати не можу, вилучена зброя, з якої був учинений розбійний напад, а також зброя працівника поліції, якою під час учинення злочину заволоділи злочинці», - сказав Сергій Крупєй.

Він також додав, що затримані не всі члени злочинного угрупування, і оперативно-розшукові заходи тривають. Щодо інкасатора, якого поранили в ногу, то його вже виписали з лікарні й він лікується удома, — додав керівник ГУНП.


Нагадаємо, зранку 10 вересня стало відомо про затримання одного зі злочинців, причетних до стрілянини в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 9 вересня у Житомирі на вулиці Великій Бердичівській невідомі стріляли по інкасаторах. В результаті один поліцейський охорони отримав кульове поранення в ногу, проте зміг уберегти сумку з грошима, яку ніс з магазину до спецавтомобіля. Свідками цієї події стали десятки людей, але озброєним злочинцям вдалося втекти. У Житомирській області оголосили план перехоплення.

Відео з представлення начальника ГУНП в Житомирській області дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Крупєй інкасатор стрілянина поранення  
Матеріали по темі