Події

​18-річний житель Житомирської області з товаришем пограбували львів’янку, бо не дала гроші за «сина, який потрапив у ДТП»

16 September 2019, 11:19

На Львівщині поліцейські затримали 18-річного жителя Житомирської області та 24-річного киянина, які намагалися видурити у львів’янки гроші за порятунок сина, який потрапив у ДТП. Коли ж жінка запідозрила молодиків у шахрайстві – пограбували її та втекли.

Про це 14 вересня повідомила пресслужба ГУ Нацполіції у Львівській області.

«Працівники управління карного розшуку поліції Львівщини спільно з працівниками Сихівського відділу поліції затримали киянина та мешканця Житомирської області, котрі вимагали у потерпілої чотири тисячі гривень за «непритягнення її сина до відповідальності за вчинення ДТП», а коли жінка відмовилась, відібрали у неї гроші та втекли», - йдеться у повідомленні.

13 вересня до поліції за допомогою звернулась 59-річна львів’янка, мешканка Сихівського району. Жінка повідомила, що близько 17.30 до неї зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що її син скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Для «вирішення проблеми», тобто непритягнення сина до відповідальності, незнайомець запропонував жінці передати йому гроші у сумі чотири тисячі гривень. У визначений час двоє зловмисників прийшли до заявниці додому, проте під час передачі грошей жінка запідозрила недобре та відмовилась виконувати вимоги незнайомців – тоді один зі зловмисників вирвав у неї з рук гроші і разом з товаришем втік. Потерпіла звернулась за допомогою у поліцію.

«Правоохоронці затримали зловмисників в порядку ст.208 КПК України – ними виявились 24-річний киянин та 18-річний мешканець Житомирської області. Невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від 4 до 6 років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють причетність затриманих до скоєння інших злочинів», - повідомили в поліції Львівщини.

Нагадаємо, у перший тиждень вересня у Львові житомирянин з однофамільцем посеред вулиці напали, побили та порізали ножем чоловіка, забрали мобільні телефони, ноутбук та інші речі.

Як повідомляв Житомир.info, на початку вересня 2019 з колонії, що на Львівщині, втекли житель Житомирської області та киянин. Під час затримання один з них поранив поліцейського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіж Львів син потрапив у ДТП  
Матеріали по темі