Події

На Шевченка у Житомирі затримали чоловіка, який сховався від патрульних у чужому авто

24 September 2019, 10:05

Вночі у Житомирі затримали чоловіка, який, «озброївшись» ліхтариком та інструментами, крутився біля чужих автомобілів.

Про це вранці 24 вересня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

24 вересня, о 2-й годині ночі, на спецлінію «102» надійшов виклик, що у дворі одного з будинків, поблизу припаркованих автомобілів, ходить невідома особа.

«Прибувши на місце події та обстеживши територію, патрульними поліцейськими було помічено невідому особу, яка намагалася сховатися від працівників поліції всередині автомобіля VW Passat. Під час спілкування з патрульними громадянин не міг пояснити, як він опинився у вищевказаному автомобілі, плутався у своїх поясненнях», – пише пресслужба патрульної поліції.

У ході поверхневої перевірки патрульні виявили у чоловіка двоє ножиць, два ключі та ліхтарик. На місце події викликали працівників слідчо-оперативної групи.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info уточнили, що подія сталася у дворі будинку на вулиці Шевченка, 107.

Як повідомляв Житомир.info, 10 травня 2019 року на вулиці Хлібній у Житомирі затримали чоловіка, який копирсався у чужому автомобілі. Затриманий пояснив, що просто сів у відкрите авто, аби попити кави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автозлодій крадій злодій крадіжка  
Матеріали по темі