Економіка

​Виробництво щебеню: розвиток технологій та нові можливості

24 September 2019, 15:46

19 вересня представники Групи компаній COMSPEC, на чолі із генеральним директором Юрієм Біжаном, взяли активну участь у спеціалізованому семінарі «Розвиток технологій в індустрії виробництва щебеню». Організаторами події виступили: компанія Metso - світовий лідер гірничодобувної галузі і дистриб’ютор MCES AB (СВ ТЕК).

У рамках заходу учасники мали можливість ознайомитися із головними тенденціями розвитку галузі та розглянути повний спектр рішень від Metso щодо дроблення та сортування щебеню. А також знайти відповіді на актуальні питання: як скоротити витрати і мінімізувати ризики у процесі виробництва щебеню? Як збільшити безперебійну роботу обладнання? Які існують рішення підвищення якості продукції та продуктивності обладнання та багато інших.

Цікавою активністю семінару стала вікторина від організаторів на знання історії і продукції компанії Metso, в якій команда COMSPEC group одержала перемогу, відповівши вірно на всі запитання.

Вдячні організаторам заходу компанії Metso і дистриб’ютору MCES AB (СВ ТЕК), які зібрали на одному професійному майданчику всіх провідних гравців ринку. Дякуємо за багаторічну співпрацю та партнерство між Metso та ТДВ «Коростенський щебзавод» (один із виробничих центрів Групи компаній COMSPEC).

Особливу подяку виражаємо представнику Metso в Україні – Ользі Кумбер та директору LLC «SV TEK» - Олексію Толкачу за цікаву насичену ділову програму, змістовні доповіді, консультації від експертів, дискусії, які безумовно сприяли налагодженню перспективних взаємовигідних відносин для подальшого стабільного розвитку гірничодобувної галузі України.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі