Влада

Керівник Служби автодоріг у Житомирській області Геннадій Савченко звільнений: заяву написав сам

30 September 2019, 12:00

Начальник Служби автодоріг у Житомирській області Геннадій Савченко написав заяву на звільнення.

Про це 30 вересня Житомир.info повідомили у пресслужбі САД.

«У Геннадія Васильовича сьогодні останній робочий день. Він звільнився, не чекаючи наказу «згори», - поінформували у САД.

За даними пресслужби, вже є наказ виконувача обов’язки Голови Державного агентства автомобільних доріг України Славоміра Новака про звільнення Геннадія Савченка «за власним бажанням». Наказ датований 27 вересня 2019 року.

Станом на 12.00 30 вересня у Єдиному державному реєстрі декларацій немає декларації Геннадія Савченка про звільнення.

30 вересня, у свій останній робочий день, Геннадій Савченко здійснить об"їзд ділянок завершених дорожніх ремонтів – у Бердичівському та Чуднівському напрямках. Відеосюжет дивіться тут.

Нагадаємо, 26 вересня 2019 року на селекторній нараді під головуванням прем’єр-міністра України Олексія Гончарука голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко звернувся до Глави Уряду з проханням посприяти у звільненні керівника Служби автомобільних доріг в Житомирській області Геннадія Савченка.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської облради 17 вересня 2019 року депутати прийняли звернення до Кабміну з проханням звільнити Геннадія Савченка з посади керівника САД. Під час своєї першої пресконференції 28 серпня 2019 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко розкритикував роботу начальника управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Романа Крисюка та керівника житомирської САД Геннадія Савченка й обом запропонував звільнитися.

На вересневій сесії облради цього року окремі депутати нарікали на роботу Служби автодоріг та її керівника, а Віталій Бунечко обурився відсутністю на сесії Савченка, який поїхав на нараду в Київ. Служба автодоріг відреагувала на це постом у Facebook.


Геннадій Савченко спілкується з журналістом Житомир.info під час об'їзду доріг 30 вересня

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД Геннадій Савченко Служба автодоріг звільнення  
Матеріали по темі