Влада

Директора житомирського ліцею нагородили відзнакою «За заслуги перед містом»

1 October 2019, 13:12

Директора Житомирського міського ліцею при ЖДТУ Юрія Кошевича нагородили відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня за високий професіоналізм у роботі, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі міста, високу результативність у роботі.

Таке рішення одноголосно ухвалили на засіданні міськвиконкому 1 жовтня. Проєкт відповідного рішення був оприлюднений на сайті міської ради за кілька годин до засідання.

У проєкті зазначається, що клопотання про нагородження надійшло від департаменту освіти Житомирської міської ради, де працює заступником директора департаменту дружина керівника ліцею Раїса Кошевич.

Нагадаємо, в рейтингу загальноосвітніх шкіл України за підсумками ЗНО 2019 року Житомирський міський ліцей при Житомирському державному технологічному університеті — єдиний з області потрапив до ТОП-200: займає 73 місце з середнім балом ЗНО 169,2. За результатами ЗНО 2018 року ліцей при ЖДТУ був в загальноукраїнському рейтингу на 146 місці з середнім балом 163,4.

Як повідомляв Житомир.info, 29 серпня 2018 року директора ліцею №25 Галину Пономарьову нагородили відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня, після цього вона пішла на заслужений відпочинок, і вже 9 листопада цього ж року був оголошений конкурс на посаду директора ліцею №25.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком ліцей Кошевич відзнака  
Матеріали по темі