Події

На вулиці Домбровського у Житомирі, де перекривали рух, піротехніки знайшли три старі мінометні міни

2 October 2019, 13:04

На вулиці Домбровського у Житомирі під час земляних робіт виявили три мінометні міни.

Такі подробиці ранкової події в районі Сінного ринку розповіли Житомир.info пообіді в пресслужбі управління ДСНС в Житомирській області.

«На присадибній ділянці по вулиці Домбровського під час проведення земляних робіт (копали лопатами траншею під фундамент) виявили один снаряд. Люди звернулися до ДСНС, на місце події виїхали піротехніки і під час обстеження прилеглої території виявили ще два вибухонебезпечні предмети. Усі три боєприпаси ідентифікували як мінометні міни часів минулих війн калібром 72 мм. Небезпечні предмети забрали з місця виявлення і, скоріше за все, вже сьогодні вони будуть знешкоджені», - розповіли в пресслужбі У ДСНС в Житомирській області.

Нагадаємо, близько 10.00 2 жовтня у Житомирі патрульна поліція перекрила рух на вулиці Домбровського. Як стало відомо, на приватній ділянці в районі Сінного ринку господарі викопали боєприпас.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2018 року депутат Богунської райради знайшов мінометну міну часів минулих війн біля кафе у житомирському гідропарку та викликав рятувальників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міна боєприпас Домбровського  
Матеріали по темі