Влада

​У КП «Житомирміськгаз» - нова керівниця, яка до призначення працювала заступником директора

2 October 2019, 14:14

Директором комунального підприємства «Житомирміськгаз» призначили Валентину Савкову, яка до цього працювала на посаді заступника директора цього ж підприємства.

Відповідне розпорядження міського голови від 2 жовтня опубліковане на сайті Житомирської міськради.

«Призначити з 3 жовтня 2019 року Савкову Валентину Казимирівну на посаду директора комунального підприємства «Житомирміськгаз» та укласти з нею контракт, що додається», - йдеться у розпорядженні мера Житомира.

У єдиному державному реєстрі декларацій опублікована щорічна декларація за 2018 рік Валентини Казимирівни Савкової як заступника директора КП «Житомирміськгаз». 12 вересня 2019 вона подала декларацію як кандидат на посаду директора цього ж підприємства.

За даними декларації, у власності Валентини Савкової перебуває земельна ділянка та житловий будинок, площею 259 кв.м, у місті Житомирі. Її чоловік володіє квартирою, 95 кв.м., житловим будинком, 86 кв.м, та земельною ділянкою у Житомирі. Валентина Савкова також є власницею BMW Х3, 2007 року випуску. У 2018 році на посаді заступника директора КП «Житомирміськгаз» вона отримала 126,7 тис. грн заробітної плати. Заробітна плата її чоловіка в ТОВ «Юнігран» склала майже 904 тис. грн.

Нагадаємо, наприкінці липня 2019 мер Житомира Сергій Сухомлин звільнив директора КП «Житомирміськгаз» Володимира Левицького, який керував підприємством з серпня 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, ТОВ «Енерджі Трейд Груп» відсудила у КП «Житомирміськгаз» 2,6 млн грн, які будуть рік виплачувати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомирміськгаз 
Матеріали по темі