Економіка

Під час Форуму регіонів кондитерська фабрика «Житомирські ласощі» підписала контракти з білоруською компанією

7 October 2019, 13:29

Різноманіття цукерок у яскравих обгортках та продавчині у національному вбранні – саме так представила свій товар кондитерська фабрика «Житомирські ласощі» на українсько-білоруському ярмарку продукції у Житомирі.

Загалом на ярмарок продукції та виробів декоративно-прикладного мистецтва України і Білорусі, що відбувся на пішохідній вулиці Михайлівській 3-4 жовтня у рамках Другого форуму регіонів, свій крам привезли 60 виробників.

З притаманною українцям гостинністю зустрічали «Житомирські ласощі» відвідувачів виставки-продажу. Зокрема, серед широкого асортименту вирізнялися цукерки в коробках з такими доброзичливими назвами, як «Вітання із Житомира» та «Бажаємо щастя», які вже стали своєрідною візитівкою поліського краю.

ЗАТ «Житомирські ласощі» також відіграло важливу роль у становленні нових торговельно-економічних зв’язків між двома країнами, адже стало генеральним партнером засідання Українсько-Білоруської консультативної ради ділового співробітництва, під час якого 3 жовтня між бізнес-структурами були підписані контракти на більш ніж півмільярда доларів США.

Другий форум регіонів для кондитерської фабрики став плідним і позитивно вплине на подальший розвиток підприємства. Так, 4 жовтня представники підприємства брали участь у пленарному засіданні, де було підписано контракти з однією з білоруських компаній, яка спеціалізується на експорті та імпорті продуктів харчування.

Отже, цьогорічний жовтень став для підприємства новим етапом торговельно-економічних відносин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі