Економіка

Кредит схвалений: 6 хитрощів, як гарантовано отримати позику в МФО

7 October 2019, 14:44

Мікрокредитування — це сучасний, простий, надійний і швидкий спосіб взяти кредит через інтернет. З кожним днем все більша кількість людей віддає перевагу мікрофінансовим організаціям (МФО), а не банкам. І на це є багато причин.

  • Процедура відбувається онлайн, а значить не доведеться навіть виходити з дому;
  • Оформлення заявки займає не більше 15 хвилин;
  • Зазвичай компанії працюють 24/7;
  • Крім ІПН і паспорта не потрібні ніякі додаткові документи або довідки;
  • Мікрокредит видають у 98% випадків (отримати його можуть навіть безробітні, студенти, пенсіонери, жінки в декреті і т. п.);
  • Відсоток мінімальний — 0,01, без комісій і первинних внесків;
  • Гроші зараховуються на карту відразу після того, як клієнт підтверджує укладення договору.

Як отримати мікропозику в МФО

Мікрофінансові організації пропонують свої послуги тільки повнолітнім особам з українським громадянством. Якщо ви відповідаєте цим мінімальним критеріям, зайдіть на сайт компанії і виконайте кілька простих кроків:

  1. Вкажіть бажану суму грошей і термін погашення.
  2. Пройдіть реєстрацію за допомогою електронної пошти та заповніть анкету своїми персональними даними.
  3. Дочекайтеся позитивного рішення.
  4. Підтвердіть укладення договору за допомогою коду з смс.

Після цього запитана сума моментально прийде вам на карту.

Фактори, які оцінюють МФО при розгляді заявки клієнта

В першу чергу компанії перевіряють кредитну історію потенційного позичальника. Всі дані зберігаються в спеціальних кредитних бюро і регулярно оновлюються. Якщо платіжна дисципліна клієнта виявляється незадовільною, йому можуть відмовити у видачі кредиту онлайн. Ідеальним вважається варіант, коли людина брала раніше кредит і виплатила його без прострочень.

Наявність постійного місця роботи та рівень заробітної плати теж враховуються. Іноді кредитори беруть до уваги загальний дохід сім'ї і неофіційні джерела прибутку, наприклад, від здачі в оренду квартири, підробітків, депозиту і т. д.

Судимість, спроби оформити багато позик відразу та інші негативні аспекти істотно псують репутацію і знижують довіру фінтех-компаній.

Як підвищити шанси на позитивне рішення

  1. Заповнюючи анкету, вказуйте тільки правдиві дані — вся інформація перевіряється, і якщо виявиться невідповідність, вам можуть відмовити. Після заповнення реєстраційних полів пробіжіться по них очима ще раз, щоб виключити помилки.
  2. Не потрібно завищувати свій рівень доходу, тому що сервіс в цьому випадку буде до вас менш лояльним.
  3. Якщо компанія просить вказати номери контактних осіб — зробіть це. Зауважте, що мова йде не про поручителів (МФО їх не вимагає), а всього лише про контактних осіб. Якщо є можливість, виберіть для цієї ролі тих, хто має високий рівень доходу. Так ви підвищите до себе довіру.
  4. Іменна карта завжди грає на руку позичальникові.
  5. Щоб схилити кредитора до позитивного рішення, доведіть свою платоспроможність. Як варіант, прикріпіть до заявки виписку з банку, в якому обслуговується ваша зарплатна картка.
  6. Пам'ятайте, що погана кредитна історія — це не вирок. Її завжди можна виправити, узявши в МФО невелику суму грошей в борг. Такі кредити видаються практично всім, і їх просто повернути. А завдяки безпроцентній ставці у вас вийде поліпшити кредитний рейтинг навіть без зайвих витрат.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кредит позика мультикредитування nofollow  
Матеріали по темі