Події

У ДТП в Малинському районі, в якій зіткнулися Тoyota і Volkswagen, постраждали четверо людей, – Нацполіція

15 October 2019, 12:27

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася 14 жовтня на трасі Київ – Ковель – Ягодин у Житомирській області, травмувалися четверо людей.

Уточнену інформацію про ДТП у Малинському районі 15 жовтня оприлюднив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 14 жовтня, близько 17:10 год., на 126 км Київ – Ковель – Ягодин, поблизу с. Йосипівка Малинського району. Унаслідок ДТП один з автомобілів потрапив у кювет та перекинувся.

«Попередньо, водій автомобіля Toyota RAV4, 21-річний житель м. Коростеня, під час виїзду на перехрестя допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen Caddy під керуванням 27-річного жителя Рівненщини. У результаті ДТП травми отримали двоє пасажирів автомобіля Toyota, їх було ушпиталено до райлікарні м. Коростеня. Також травми отримали водій та пасажир автомобіля Volkswagen, обох доставили до Малинської лікарні», – йдеться у повідомленні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, за попередньою інформацією, яка була відома станом на 19:30 год. 14 жовтня, у ДТП на трасі Київ – Ковель – Ягодин за участю Toyota RAV4 і Volkswagen Caddy травмувалися водії.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 15 жовтня 2019 року на трасі Київ – Ковель – Ягодин у Коростенському районі Житомирської області мікроавтобус, у салоні якого, окрім дорослих, було троє малолітніх дітей і підліток, з’їхав у кювет та врізався в дерево. Водія та пасажира-підлітка госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ – Ковель – Ягодин Малинський район  
Матеріали по темі