Економіка

У Житомирі відбудеться українсько-польський бізнес-форум

16 October 2019, 09:42

18 жовтня 2019 року відбудеться Українсько-польський бізнес-форум, в рамках якого планується налагодження тісних партнерських зв’язків між польським та українським бізнесом, об’єднаними територіальними громадами.

Кінцева мета бізнес форуму – підписання меморандумів про співпрацю та договорів про партнерство.

На форумі будуть представлені готові інвестиційні проєкти, конкретні юридичні та фінансові аспекти міжнародного співробітництва тощо. Форум становить досконалу платформу для обміну досвідом та спрямування для нових видів діяльності.

Якщо у вас є готові інвестиційні проєкти, ви маєте чудові бізнес-ідеї, але не маєте партнера, вам до нас. Якщо бажаєте знайти вихід на нові ринки, то українсько-польський форум – чудова нагода для старту.

Організатори – Агенція регіонального розвитку Житомирської області та ГО «Обласна спілка поляків України». Приймає Житомирський національний агроекологічний університет, годує ресторан «Шале», навчає фінансової грамотності АТ «Кредобанк», ІТ-партнер Future Processing, солодкий партнер «Житомирські ласощі», інформаційний партнер «20 хвилин» та «Житомир.info».

Більше про подію https://www.facebook.com/events/374993143421901/

Реєстрація на подію: https://2event.com/events/1848395

Для інших питань: 098 968 11 27 або pr@zrda.org – оргкомітет форуму.



Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: форум  
Матеріали по темі