Події

Подробиці ДТП на трасі у Житомирській області за участю буса з чотирма дітьми у салоні: водій помер у лікарні

16 October 2019, 11:55

Водій мікроавтобуса, який віз жінку та четверо дітей і на трасі у Житомирській області врізався в дерево, помер у лікарні.

Про це 16 жовтня повідомив відділ комунікацій поліції Житомирської області.

У Нацполіції уточнюють, що ДТП сталася 15 жовтня, близько 01:50 год., поблизу с. Новаки Лугинського району на автодорозі сполученням Київ – Ковель.

«Попередньо, автомобіль Mercedes Vito під керуванням 41-річного жителя м. Коростеня рухався по автодорозі сполученням Київ – Ковель, у напрямку м. Києва, та на 179 км, не впоравшись з керуванням, здійснив виїзд за межі проїзної частини та зіткнувся з деревом.У результаті ДТП травми отримали пасажири автомобіля: жінка 1981 року народження та четверо дітей віком 3, 6, 12 та 16 років. Усіх потерпілих було доставлено до Лугинської ЦРЛ для подальшої госпіталізації. Водій від отриманих травм помер у лікарні», – йдеться у повідомленні.

Нині поліція встановлює всі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 15 жовтня у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області повідомили про нічну ДТП на трасі Київ – Ковель – Ягодин у Житомирській області. За першочерговою інформацією було відомо, що в аварії постраждав водій автомобіля та старший з дітей. За попередніми даними, жінку і трьох менших дітей лікарі оглянули та встановили, що тілесних ушкоджень вони не отримали.

Як повідомляв Житомир.info, 14 жовтня 2019 року на трасі Київ – Ковель – Ягодин Тoyota не пропустила Volkswagen, в результаті – потрапила у кювет та перевернулася. За попередньою інформацією, в ДТП травмувалися водії обох автомобілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ – Ковель – Ягодин Лугинський район  
Матеріали по темі