Події

Добірка ДТП у Житомирі за 16 жовтня

17 October 2019, 13:25

Упродовж дня 16 жовтня 2019 року в Житомирі сталося як мінімум 4 дорожньо-транспортні пригоди. На щастя, люди в них не постраждали. Автомобілі внаслідок зіткнень отримали механічні пошкодження.

Інформацію про ДТП на вулицях міста 17 жовтня Житомир.info надала пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

Так, об 11:35 год. 16 жовтня на вулиці Чуднівській, 110 водій, керуючи автомобілем Opel Zafira, скоїв зіткнення з автомобілем Toyota Hilux.

Фото надані пресслужбою патрульної поліції Житомирської області

О 14:05 год. на вулиці Перемоги, 10 водійка, 1992 року народження, керуючи автомобілем Volkswagen Polo, не дотрималась безпечної дистанції та скоїла зіткнення із Ford Kuga під керуванням водія 1968 року народження.

Фото надані пресслужбою патрульної поліції Житомирської області

О 16:08 год. патрульні отримали виклик про ще одну ДТП без потерпілих: зіткнулися ГАЗ-3110 та Opel Vectra. Як з’ясувалося, водій іномарки не дотримавшись безпечної дистанції та зіткнувся з «Волгою».

Фото надані пресслужбою патрульної поліції Житомирської області

О 16:55 год. на перехресті вулиць Параджанова та Корольова не поділили дорогу «Волга» і тролейбус. Про цю ДТП Житомир.info розповів читач. У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області повідомили, що в автопригоді ніхто не травмувався, а водії розійшлися за Європротоколом.

Фото читача

Як повідомляв Житомир.info, 14 жовтня 2019 року на вулиці Чуднівській у Житомирі автомобіль Opel збив людину, що стояла на зупинці громадського транспорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі