Події

​Подробиці смертельної ДТП у центрі Житомира: загиблій 63 роки, водія-втікача затримали

19 October 2019, 10:35

У смертельній аварії, яка трапилася увечері 18 жовтня на вулиці Перемоги в Житомирі, загинула пенсіонерка, а водія, який утік з місця пригоди, вже затримали.

Про це уранці 19 жовтня повідомив сайт ГУНП у Житомирській області.

«Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 18 жовтня близько 20:30 на вул. Перемоги в обласному центрі. Унаслідок наїзду автомобілем смертельні травми отримала пенсіонерка. Попередньо, водій автомобіля Renault Megane Scenic, рухаючись вулицею, здійснив наїзд на пішохода, 63-річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину у невстановленому місці. Після того водій на автомобілі поїхав геть. Унаслідок отриманих травм жінка загинула на місці події», - інформує поліція.

Поліцейські розшукали автомобіль та водія, 21-річного житомирянина. Його затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Транспортний засіб вилучили.

Триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Нагадаємо, про ДТП стало відомо пізно ввечері 18 жовтня. Патрульна поліція повідомляла, що 21 рік - це вік загиблої, і що випадкові свідки розповідали про сіре авто, що навіть не зупинилось. Аварія сталася на Перемоги, 33 - біля магазину «Каштан» і скверу Ольжича.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 13 жовтня 2019 на проспекті Незалежності в Житомирі автомобіль збив велосипедиста і втік з місця пригоди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аварія дтп загибла вул. Перемоги  
Матеріали по темі