Фоторепортаж

​Покровське весілля, фонтан біля школи та прощання з загиблим житомирським депутатом. Фото тижня

19 October 2019, 17:36

13 жовтня на вулиці Михайлівській у Житомирі влаштували «Покровське весілля» для пар з 35-річним та 49-річним стажем. Ще 13 пар узяли «шлюб» на 24 години.


15 жовтня біля житомирської загальноосвітньої школи № 17 на вулиці Київській увімкнули новий фонтан, який будували кілька місяців.

Цього ж дня на фасаді Житомирського міського колегіуму встановили пам'ятну дошку померлому учаснику АТО, військовослужбовцю 24-ї бригади Євгенію Мошківському.


16 жовтня найстарший університет області — Житомирський державний університет імені Івана Франка — відзначив своє 100-річчя.

17 жовтня в міській раді з майже годинним запізненням розпочалися громадські слухання щодо вартості проїзду в житомирському транспорті.

18 жовтня у житомирському соборі провели панахиду та прощання з 39-річним депутатом міськради Валерієм Горбом, який загинув внаслідок травмування шліфувальною машиною.

18 жовтня в Gnatyuk Art Centre розпочав свою роботу ІІІ Житомирський книжковий форум «ДієСлово». Свої новинки представлять 16 видавництв з різних куточків України.


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фото тижня  
Матеріали по темі