Події

​На «варшавці» в Житомирській області бус напоровся на відбійник

20 October 2019, 10:19

В Олевському районі Житомирської області, на 215-му кілометрі міжнародної траси М-07 на Люблін («варшавка»), вантажний бус Ford Transit напоровся на відбійник.

Про це 19 жовтня Житомир.info повідомили в патрульній поліції Житомирської області.

«Виклик на службовий планшет про ДТП з потерпілим був отриманий 18 жовтня. Прибувши на 215 км міжнародної автодороги Київ-Ковель-Ягодин, патрульні встановили, що чоловік,1986 року народження, керуючи авто Ford Transit, не бувши уважним, не вибрав безпечної дистанції та здійснив зіткнення з колесовідбійником, в результаті чого отримав тілесні ушкодження (забої грудної клітини, рук та ніг) та був госпіталізований до Олевської райлікарні. Транспортний засіб отримав механічні пошкодження. На місці працювали слідчі Олевського відділу поліції, для відновлення руху патрульні викликали рятувальників», - поінформувала старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Нагадаємо, 19 жовтня 2019 освітяни Лугинського району Житомирської області перекривали «варшавку» через борги по зарплаті.

Як повідомляв Житомир.info, 15 вересня 2019 на «варшавці» в Коростенському районі Житомирської області легковик наштрикнувся на відбійник і згорів ущент.

Житомир.info

Усі фото патрульної поліції:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія бус відбійник  
Матеріали по темі