Події

​На проспекті Незалежності в Житомирі авто поліції потрапило в ДТП

21 October 2019, 14:05

21 жовтня біля ЕКО-маркету на проспекті Незалежності в Житомирі, біля перехрестя з вулицею Отаманів Соколовських, у ДТП потрапив автомобіль поліції.

Про це Житомир.info повідомляють читачі.

Рух транспорту ускладнений.

На фото, наданих очевидцями, видно сірий легковик на іноземних номерах та поліцейський автомобіль Nissan Patrol з маячками, наклейкою на дверях та номерами на блакитному фоні. Біля авта — чоловік у темно-червоному або маруновому береті, які носять військові служби правопорядку або військові поліцейські.

На місце ДТП виїжджали відразу кілька патрульних авто.

Пресслужба управління патрульної поліції небагатослівна: повідомлення про автопригоду надійшло об 11.59, один з учасників — дійсно автомобіль поліції, потерпілих немає. Пізніше стало відомо, що на місці пригоди працюють слідчі та інспектори з особового складу.

"Усі обставини даної ДТП задокументовані, деталі автопригоди з’ясовують", - уточнили у пресслужбі УПП.


Фото й відео надані читачем

Нагадаємо, це далеко не перша автопригода на даному перехресті в цьому році. Так, 21 лютого там зіштовхнулися Citroen та ВАЗ, в березні Chevrolet збив дідуся, а 1 серпня 2019 року біля ЕКОмаркету на перехресті проспекту Незалежності та вулиці Отаманів Соколовських у Житомирі сталася ДТП за участі тролейбуса і легкового авто.

Як повідомляв Житомир.info, 19 жовтня в районі скверу Ольжича в Житомирі, де днем раніше легковик на смерть збив жінку, старенького велосипедиста збив спочатку один, а тоді другий автомобіль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія поліцейське авто поліція просп. Незалежності  
Матеріали по темі