Події

​У Житомирській області повісився 17-річний хлопець, який конфліктував з матір’ю

22 October 2019, 11:59

У Баранівському районі Житомирської області скоїв суїцид 17-річний хлопець.

Про це 22 жовтня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

За даними прокуратури, студент-заочник звів рахунки з життям через конфлікти з матір’ю, яка зловживає спиртним. Юнак повісився у дворі власного дому.

«Під процесуальним керівництвом Новоград-Волинської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом доведення до самогубства неповнолітнього (…) . Установлено, що 20 жовтня 2019 року жителька села Баранівського району, близько 13 год. 30 хв, у дворі сусіднього домогосподарства виявила без ознак життя повішеним 17-річного хлопця. За попередньою інформацією, неповнолітній, який заочно навчався в агропромисловому коледжі сусідньої області, неодноразово конфліктував зі своєю матір’ю, яка зловживала алкогольними напоями», - поінформувала прокуратура.

Досудове розслідування у справі проводить слідче відділення Баранівського відділу поліції, процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом доведення до самогубства неповнолітнього здійснює Новоград-Волинська місцева прокуратура.

«З метою встановлення обставин смерті неповнолітнього призначено судово-медичну та інші експертизи, а також допитано матір, сусідів та місцевих жителів», - значиться у повідомленні.

Нагадаємо, 15 жовтня 2019 року на території одного з підприємств у селі Чуднівського району Житомирської області повісився 24-річний робітник.

Як повідомляв Житомир.info, 20 жовтня 2019 у Новограді-Волинському районі розшукували 11-річного хлопця, який пішов з дому після сварки з мачухою. Відносно жінки правоохоронці склали адмінматеріали за статтею про вчинення нею домашнього насильства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суїцид повішання самогубство Баранівський район  
Матеріали по темі